• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld

Schiphol auto huren

Net geland op Schiphol en je wilt snel naar huis of een andere bestemming? Vanaf de luchthaven ben je met een huurauto direct onderweg.

Schiphol ligt zo’n 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam, pal naast de snelwegen A4, A5 en A9, je kunt dus alle kanten op. In 20 minuten rijd je naar Amsterdam en kun je de unieke binnenstad bewonderen en binnen 2 uur sta je op de Grote Markt in Groningen of op het Vrijthof in Maastricht.

Balies autoverhuurbedrijven Schiphol

Op Schiphol hebben veel grote autoverhuurders, zoals Avis, Budget, Enterprise Rent-a-Car, Europcar, Hertz en Sixt, hun balies vlakbij de aankomsthal. Je hoeft alleen maar de bordjes ‘Autoverhuur’ te volgen naar het centraal gelegen Schiphol Plaza.

Openingstijden autoverhuurmaatschappijen Schiphol

De openingstijden van de autoverhuurmaatschappijen op Schiphol verschillen per maatschappij, maar over het algemeen zijn ze van ’s ochtends 6 uur tot middernacht open. Check de openingstijden bij je reservering.

Geen zin om te wachten? Reserveer alvast

Leg je plannen vast en regel je autohuur vooraf. Doe het thuis op de bank of als het niet anders kan op Schiphol. Daar is gratis wifi beschikbaar. Log in bij het netwerk van Schiphol Airport en je kunt aan de slag.

Maar vooraf boeken scheelt niet alleen tijd, maar ook geld en zorgen. Vergelijk eenvoudig wat de prijzen en voorwaarden zijn van de autoverhuurders op luchthaven Amsterdam. Vul een paar vragen in en je hebt de keuze uit vele modellen en prijsklasses.

Online vergelijken Schiphol autohuur

Wil je goedkoop een auto huren op Schiphol? Als onafhankelijke prijsvergelijker biedt Autoverhuur-Schiphol je een duidelijk overzicht van de prijzen. Alle bekende autoverhuurbedrijven worden vergeleken, zodat je altijd de beste deal krijgt.

Hoe gaat vergelijken in zijn werk?

  1. Vul de plaats in waar je een auto wilt huren. In dit geval Schiphol Amsterdam.
  2. Geef aan of je de huurauto weer op Schiphol of op een andere locatie wilt inleveren.
  3. Geef aan wanneer je de auto wilt ophalen en wilt inleveren.
  4. Click je wensen aan qua verzekeringen en model huurauto en bekijk de beste deals.
  5. Reserveer je huurauto. Tot 48 uur vóór de geboekte huurperiode kun je gratis annuleren of je boeking wijzigen.

Ben je bang voor vertraging?

Geef je vluchtnummer van tevoren door aan de autoverhuurder, zo zijn ze op de hoogte van eventuele vertragingen.

Welk type huurauto

Dat hangt natuurlijk af van wat je gaat doen en hoeveel bagage en passagiers je bij je hebt. Ben je alleen of met z’n tweeën en heb je weinig bagage, dan is een kleiner model prima voor een korte reis. Wil je iets meer comfort en ruimte, dan is een middenklasser of een stationwagon een goede optie. Maar je kunt ook een busje huren op Schiphol voor een grote groep of afwijkende bagage.

Let wel op. Autoverhuurbedrijven werken met klassen of categorieën en niet met specifieke modellen en merken. Nadat je hebt gekozen voor een bepaalde huurauto kan het dus zo zijn dat je niet hetzelfde model meekrijgt. Maar de auto die je krijgt is altijd vergelijkbaar met degene die je hebt geselecteerd bij je boeking.

Inleveren huurauto Schiphol

Neem op de autosnelweg A4 de afslag Schiphol en volg de borden met 'Car Rental Return'.

Je kunt je huurauto op Schiphol 24/7 inleveren bij je eigen verhuurderbedrijf in de parkeergarage op Schiphol, maar dat hoeft niet. Je kunt ook voor de optie kiezen om je huurauto op een andere locatie in te leveren. Meestal is dit geen probleem, maar betaal je wel iets meer.

Vergeet niet te tanken voordat je de auto inlevert.

  1. Home
  2. Schiphol auto huren