• Klantbeoordelingen 8.3 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld

Goedkoop een auto huren in Amsterdam

Hoe duur is het om een auto te huren in Amsterdam?

Je kunt al vanaf € 14,- per dag een auto huren in Amsterdam. Maar dan moet je wel goed zoeken en weet je vaak niet wat je krijgt. Het is verstandig om eerst autoverhuurbedrijven met elkaar te vergelijken, zodat je de aanbieder vindt waar je goedkoop een betrouwbare auto kunt huren in Amsterdam. Als je het op tijd regelt, voorkom je teleurstellingen en staat de juiste huurauto voor je klaar tegen de beste prijs.

Welke auto kun je het beste huren in Amsterdam?

Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf wat je plannen zijn en of je veel ruimte nodig hebt voor bagage, familie en vrienden.

Je hebt verschillende soorten huurauto’s. Van mini en compact tot standaard en luxery.

Populaire goedkope huurauto’s in Amsterdam zijn de Volkswagen Polo, Kia Picanto of Opel Corsa. Deze zijn niet alleen aantrekkelijk qua prijs, maar ook lekker compact en praktisch bij het parkeren.

Een SUV of stationwagon is niet zo handig om te manoeuvreren in de stad, maar biedt veel comfort en ruimte voor lange reizen. Moet je grote spullen vervoeren, dan kun je ook altijd een busje huren op Schiphol of op een andere verhuurlocatie in Amsterdam.

Waar kun je een auto huren?

Natuurlijk kun je op Schiphol een auto huren. De luchthaven is een populaire plek om een auto te huren, maar bij het centraal station en op andere plekken in Amsterdam vind je ook autoverhuurbedrijven.

Bij Schiphol Plaza kun je een auto huren, direct naast het treinstation op de luchthaven. Volg de borden met 'autoverhuur' erop. Er zijn verschillende balies voor autoverhuur op de luchthaven van Amsterdam, o.a. Europcar, Hertz, Avis, Budget, Enterprise Rent-a-Car en Sixt. Keuze genoeg aan verhuurbedrijven dus.

Waar kun je de huurauto inleveren?

Je kunt je auto op dezelfde plek inleveren als waar je hem opgehaald hebt, maar je kunt hem ook inleveren op een andere plek. Soms moet je hiervoor extra betalen om de kosten van het weer terugrijden van de auto te dekken.

Vergeet niet te tanken voordat je de auto inlevert. Controleer altijd of je je huurauto met een volle of een lege tank moet inleveren. Het goedkoopst is altijd om een auto vol te huren en vol in te leveren. Dan bepaal je namelijk zelf bij welke benzinepomp je gaat tanken en betaal je alleen voor de brandstof die je zelf gebruikt.

Vergelijk en krijg de beste deal

Door alles van tevoren te regelen weet je wat je in totaal kwijt bent aan autohuur in Amsterdam. En weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Natuurlijk kun je ter plekke ook je autohuur en verzekeringen regelen, maar dan kom je vaak voor extra kosten te staan. Verhuurbedrijven willen bijvoorbeeld graag extra verzekeringen afsluiten en dat is lang niet altijd nodig.

Als onafhankelijke prijsvergelijker biedt Autoverhuur-Schiphol je een duidelijk overzicht van de huurprijzen in Amsterdam of waar ter wereld je maar een auto wilt huren. Alle bekende autoverhuurbedrijven worden vergeleken, zodat je nooit te veel betaalt. Zie je toch een betere deal? Dan komen ze met een betere aanbieding.

Zonder zorgen, de goedkoopste huurauto

Wil je alles goed en goedkoop regelen? Autoverhuur-Schiphol heeft een Worry-Free selectie gemaakt van de allerbeste auto's, die voldoen aan de belangrijkste voorwaarden, zodat je niet onverwacht voor extra kosten of verrassingen komt te staan.

  • Geen extra kosten/eigen risico is gedekt.
  • Geen gedoe met brandstof. Je krijgt de huurauto vol mee en brengt hem vol terug.
  • Geen beperking op het aantal kilometers. Rijd zoveel als je wilt zonder extra kosten.
  • Alleen maar top autoverhuurbedrijven.
  1. Home
  2. Goedkoop een auto huren in Amsterdam